Yaşar' ın Web Günlüğü

16 Aralık 2005

Schumi ve Red Bull?

Dün Michael Schumacher' in 2006 sonrasında Ferrari' den ayrılıp Red Bull Racing' e gidebileceğine yönelik söylentiler çıktı. Red Bull' un zaten büyük işler peşinde olduğu, geçtiğimiz günlerde Adrian Newey' i (aerodinami ustası) almasıyla fazlasıyla belli olmuştu.

Bir laf vardır: "Eğer bir takımda Michael Schumacher varsa en az bir otomobil puan alır. Eğer bir takımda Adrian Newey varsa her iki otomobil de puan alır."

Peki ya her ikisi de varsa?

Eğer böyle bir şey olursa ilginç olacağı kesin. Ancak bunu bir Ferrari taraftarı ve Michael Schumacher hayranı olarak hiç istemem. Michael Schumacher ile Ferrari ismi bütünleşmiş durumda. Ferrari deyince Schumacher, Schumacher deyince Ferrari geliyor akla. Ve tifosinin Michael Schumacher' e bir gönül bağı var. Gitmesini istemeyeceklerdir. Ama gitse bile kimse ona bunun için kız(a)mayacaktır.

Bu arada dün Michael Schumacher Jerez' de V8 motorlu Ferrari F2005 ile en hızlı tur zamanını yapmış. Üstelik ilk testinde. Anlaşılan bayağı hırslanmış. Bekleyeceğiz ve 2006' da neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Düzeltme: Schumacher V8 motorlu Ferrari F2004M kullanmış. Felipe Massa ise kısıtlanmış V10 motorlu Ferrari F2005 kullanmış. İşin ilginç yanı, Schumacher' in V8 motorlu bir araç ile V10 motorlu aracı kullanan Massa' yı geride bırakması.

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

<< Home